Project Sparkle

Gratis Connecting The Dots Notitieblad met Essentiële vraag

Elke reis begint met de eerste stap. Het hoeft geen grote stap te zijn. Weet je gewoon niet goed weet welke richting je op wilt in je leven?  Verlang je enorm naar richting? begin dan gewoon met een eerste stap. Eén voet voor de andere. In die kleine stappen, daar zit enorm veel kracht.  

Kleine stappen hebben daarnaast ook nog eens een heleboel voordelen. 

Je kunt in de eerste plaats altijd een kleine stap zetten. Kleine stappen zijn overzichtelijk. Je ziet er niet zo tegen op. Èn een heleboel kleine stappen bij elkaar zijn samen altijd méér resultaat dan je had verwacht. 

Er zijn misschien momenten dat je denkt dat je helemaal niet vooruit komt of dat het allemaal maar hetzelfde blijft, maar elke kleine stap is altijd een verandering. Dat kun je zien wanneer je na een tijd achterom kijkt. 

Jouw hart en intuïtie bevatten heel veel kennis.  Zo ook kennis over wat je ècht wilt in het leven. Er is maar één eerste vraag die je op weg helpt om jouw antwoord te vinden. Ontdek welke vraag het is en download hem hier beneden. Schrijf alle antwoorden op die vraag op, elke dag, dag na dag. Ik gun het je om de vraag eindeloos te blijven beantwoorden in alle facetten van je leven. Schrijf alle antwoorden elke dag op in een mooi boekje. Zo krijg je een mooi document dat je letterlijk inzicht geeft. Let the Magic happen!

Klik op de button hieronder en ga direct aan de slag.

Liefs, Lydia 

Staircase inspiratie Project Sparkle

Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step - M.L. King Jr.