Maak een magisch visiebord

Wat is Maak Een Magisch Visiebord?

Leer beelden en woorden geven aan wat jij diep van binnen echt wilt met Maak Een Magisch Visiebord. Je leert je diepste wensen & verlangens op papier te zetten. Doordat je op een beeldende manier invulling leert geven, wordt het visiebord als jouw kompas.

Wat je gaat doen

Je leert hoe je afbeeldingen/teksten kunt laten spreken voor waar jij diep van binnen naar verlangt. Zelfs als je dit nog niet weet. Welke plaatjes geven jou het ‘Ja’ gevoel en waarom. Doordat je het van binnen naar buiten haalt, komt het in je zicht. En dat is waar de magie begint. Door het visiebord herinner jij jezelf er dagelijks aan wat je wilt. Je focus zal veranderen, waardoor je kansen op je weg opmerkt die je eerder niet zag. Door dagelijks je visiebord op je in te laten werken/erop in te tunen, is het makkelijker om focus te houden. Zo voorkom je dat het ‘slechts’ in je gedachten leeft. Met het risico dat deze gedachten worden overspoeld door de waan van de dag of je huidige realiteit.  

Als jij aan het roer van je leven wilt staan, zul je de kapitein van je eigen schip moeten worden. Een kapitein zonder richting dobbert doelloos rond. Maar een kapitein die richting bepaald, zet koers. Ook al weet de kapitein nog niet hoe de bestemming precies zal zijn.

Wat je leert

In Maak Een Magisch Visiebord leer je hoe je woorden en beelden kunt gaan geven aan je verlangens. Zelfs als je niet eens weet wat je echt wilt. Je leert hoe je met een visiebord de antwoorden voor jezelf kunt vinden. Daarna leer je hoe je je visiebord dagelijks kunt inzetten om koers te zetten naar wat jij wilt. Je leert hoe je jezelf kunt ondersteunen in het toe bewegen naar wat jij wilt. De hele training is te vinden in een beschermde online omgeving en je kunt het in je eigen tempo doorlopen. Als je besluit dagelijks een opdracht uit de training te maken, kun je je eerste Magische Visiebord al binnen enkele dagen creëren.  

Maak Een Magisch Visiebord is niet voor jou als

  • Je gelooft in het rationele en je gevoel volgen vind je maar zweverig
  • Je geen verandering in je leven wilt maken en geen actie wilt nemen
  • Je denkt dat anderen de verandering voor jou gaan maken
  • Je niets hebt met gevoeligheid en intuïtie
  • Je niet gelooft in de kracht van je gedachten
  • Jij je liever focust op wat je niet wilt in plaats van wat je wel wilt

Maak Een Magisch Visiebord is voor jou als

  • Je weet dat jij baat hebt bij een tastbaar en zichtbaar hulpmiddel
  • Je gelooft dat je hart en intuïtie je iets belangrijks te vertellen hebben
  • Je weet dat de belangrijkste antwoorden in jou zelf te vinden zijn
  • Je hulp wilt bij het verwoorden van je gevoel door hier eerst beeld aan te geven
  • Je visueel bent ingesteld of een beelddenker bent
  • Jij aan het roer van je leven wilt staan
  • Je begrijpt dat alleen jij de verandering kunt maken
  • Je overzicht voor jezelf wilt creëren  

Wat je krijgt

Maak Een Magisch Visiebord bestaat uit 5 Modules

Module 1 

Gaat over gedachten, overtuigingen en mindset. De manier hoe jij denkt, is bepalend voor het behalen van successen. Er wordt ingegaan op overtuigingen. Hoe zijn die er gekomen & zijn deze overtuigingen helpend?

Module 2  

Hoe werkt een visiebord? Waardoor werkt het wel/niet? Hoe weet je dat je de voor jou juiste plaatjes/teksten op het visiebord plakt?

Module 3 

Hoe je een visiebord in Canva? Hier leer je eenvoudig hoe je een digitaal visiebord kunt maken. Dit visiebord kun je uitprinten en door je huis hangen. Of als bureaublad achtergrond instellen voor je pc of op je telefoon. Je leert alles, van aanmelden bij Canva tot afbeeldingen zoeken en uploaden.

Module 4

Hoe weet je dat je ècht goed zit? De module gaat over het leren kennen & ontdekken van jouw verlangens. Hoe je leert te geloven dat iets voor jou mogelijk is. En hoe kun je letterlijk haalbare stappen kunt zetten in de richting van wat jij wilt. Tot slot hebben we het nog over eigenwaarde. Vind jij jezelf waardevol genoeg om het goede in ontvangst te kunnen nemen?

Bonus Module 

Waar kun je een visiebord nog meer voor gebruiken? Hoe kun je een visiebord inzetten bij andere vraagstukken in je leven? Door het plakken van plaatjes, kunnen de antwoorden zich voor je neus gaan aftekenen. Ook leer je  hoe je visieborden met thema’s kunt maken.

Daarnaast ontvang je 10 waardevolle opdrachten die je helpen om jouw eigen magische visiebord te maken.

Lydia Maak Een Magisch Visiebord

Hi, ik ben Lydia. Jarenlang heb ik rondgelopen met het gevoel dat ik meer wilde, zonder te weten wat. Mijn hoofd stroomde over van de ideeën, maar ik durfde niet in beweging te komen. De ideeën in mijn hoofd pasten niet bij mijn realiteit van dat moment. Ik dacht dat het ‘slechts’ dromen waren. Niet haalbaar. Niet realistisch. Ik was een ster in het overrulen van mijn gevoel. “Kom op! Schop onder je kont en gaan met die banaan..”  Maar deze instelling zorgde dat ik het deksel op mijn neus kreeg. Bij mij gebeurde dat in de vorm van een burn-out. Ik kon helemaal niets meer. Deze burn-out, ook al was het vreselijk om te ervaren, is achteraf gezien een groot cadeau geweest. Ik werd gedwongen te luisteren naar mijn gevoel. Ik moest wel knopen doorhakken, want anders zou ik niet genezen. 

In die moeilijke tijd leerde ik dat mijn verlangen en mijn gevoel me een belangrijke boodschap wilden vertellen. Het waren niet slechts dromen en ideeën, maar voorbodes van mogelijkheden die mijn realiteit kunnen worden. Maar dan moet ik wel koers zetten en richting bepalen. Sinds ik dat ben gaan doen, zijn er deuren voor mij opengegaan die er eerst niet waren. Kwamen er mensen op mijn pad die mij verder konden helpen. Kwamen er mogelijkheden waardoor ik wèl ineens de middelen had om een volgende stap te zetten. Magie? Toverkracht? Nee, dat niet. Maar als je je leert focussen op wat je wel wilt, dan ga je opmerken wat nodig is om daar te komen. Je filter verandert. Je ziet mogelijkheden. Krijgt ideeën en ingevingen. En als je daarop leert reageren en stappen gaat zetten… Dàt is waar de magie gebeurt! Een visiebord helpt mij om tegenslag te doorstaan. Mijn doelen en dromen, ondanks de waan van de dag, helder voor ogen te houden. En zo breng ik mijn droomleven dagelijks dichter naar de realiteit. Ik voel me beter. Heb meer energie. Ervaar zingeving. Dat gun ik jou ook!

Veelgestelde vragen
Zijn er live contactmomenten?

Nee, de cursus is geheel online. Eventuele vragen kun je mailen naar Lydia@sparkleupyourlife.nl. Ik zal de vragen dan beantwoorden door terug te mailen of door een audio bestand in de online omgeving te plaatsen. Als je 1 op 1 contact wilt, kijk dan eens of Connecting The Dots iets voor jou is.

Krijg ik alle video’s en werkbladen in één keer?

Ja, je krijgt toegang tot een afgeschermde online omgeving waarop je alle video’s en werkbladen kunt vinden.

Hoe wordt de training gegeven?

De cursus wordt gegeven in de vorm van videomodules. Deze kun je op je gemak en wanneer het jou uitkomt kijken. Ook krijg je toegang tot opdrachten die je zelf in een notitieboek kunt uitwerken.

Hoe lang kan ik alles bekijken?

Onbeperkt.