12 Scheppingswetten banner

12 Scheppingswetten

Je bent al een tijd bezig met weten wat je wilt en richting bepalen. Maar toch lijkt het alsof je niet vooruit komt. Wat gaat er verkeerd? In de 12 Scheppingswetten wordt er ingezoomd op 3 hoofdelementen die essentieel zijn in het halen van jouw droomwensen en diepste verlangens naar de realiteit. Deze 3 elementen worden in 4 kleine stukjes gehakt, waardoor jij inzicht krijgt hoe je verder kunt. Het zal eindelijk duidelijk worden hoe jij wel koers kunt blijven zetten.

De 12 Scheppingswetten zijn vol van compassie, liefde en eenvoud. De lat wordt lager gelegd, zodat de stappen haalbaar worden gemaakt. Daarnaast krijg je 12 praktische oefeningen die je helpen het direct toe te passen.

Wat ga je doen?

3 Elementen, 12 Scheppingswetten

1. Weten wat je ècht wilt

Waar verlang jij naar en wat vertelt je verlangen jou? Er zijn 4 Scheppingswetten die bijdragen aan deze eerste stap. Weten wat je ècht wilt. Voelen wat je wilt. Zit er ruis op één van deze wetten, dan lukt het niet en raak je al snel gefrustreerd. Met de eerste 4 Scheppingswetten krijg je aangereikt hoe je jouw wensen zo zuiver mogelijk in beeld kunt krijgen. Dit gebeurt door eerlijk naar binnen te kijken. Zodat jij je vlaggetje op de kaart kunt planten! En kunt zeggen: “Dat wil ik! Daar wil ik heen!”

2. Besluiten ervoor te gaan

Je hebt je vlag op de kaart geplant. Daar wil je heen! Dan moet je wel vertrekken. Besluiten om op reis te gaan. Maar dan ineens komt de twijfel. Je stelt uit. Je piekert. Je wordt misschien wel hartstikke bang. Of je vertrekt en bij de eerste tegenslag blokkeer je. Je begint zelfs te twijfelen aan je verlangens. Met de tweede 4 Scheppingswetten krijg je aangereikt hoe je met vertrouwen kunt besluiten. Dit leer je door wederom naar binnen te keren. Eerst het innerlijke werk te doen. Zodat jij kunt zeggen: “Daar wil ik heen. Ik stel mijn navigatie in en ga op reis naar mijn stip aan de horizon!”

3. In actie komen

Alle voorbereidingen voor je reis zijn begonnen. Dan komt het moment dat je vertrekt. Je komt in beweging. Maar lukt het je om te genieten van de reis ernaartoe?  Zorg je goed voor jezelf? Heb je genoeg eigenwaarde om de goede dingen in ontvangst te kunnen nemen? Lukt het je om energiek in actie te komen? Met de laatste 4 Scheppingswetten krijg je aangereikt hoe jij met zelfcompassie & plezier je doelen kunt bereiken. Wederom door het innerlijke werk eerst te doen.

Dichtbij jezelf…

Je verlangen leren herkennen en volgen. Je droomwensen naar de realiteit halen. Het is uiteindelijk een proces dat heel dicht bij jezelf ligt. Je krijgt handvatten aangereikt, waardoor je zult gaan ervaren dat jij degene bent die de bepalende factor is en die veel meer kan dan je nu denkt.

Deze training is niet voor jou als

  • Je niet bereidt bent om eerlijk naar jezelf te kijken
  • Je denkt dat anderen de verandering voor jou gaan maken
  • Je gelooft in het rationele en je gevoel vind je maar zweverig
  • Je niets hebt met gevoeligheid en intuïtie
  • Je niet het werk wilt doen dat nodig is
  • Je gelooft dat externe factoren bepalend zijn voor succes

Deze training is voor jou als

  • Je nu eindelijk eens verder wilt komen in het behalen van jouw droomdoelen
  • Je weet dat alleen jij de bepalende factor bent voor je eigen succes
  • Je bereidt bent het innerlijke werk eerst te doen
  • Je weet dat de belangrijkste stappen worden gezet door eerlijk naar jezelf te kijken
  • Je voelt dat het leven meer voor je in petto heeft dan je er nu uit haalt
  • Jij aan het roer wilt staan van jouw leven

Leren genieten van reis ernaartoe

Op het moment dat je dromen en wensen steeds duidelijker worden, kun je koers gaan zetten naar jouw stippen aan de horizon. In kleine haalbare stappen. Maar toch is het niet vanzelfsprekend dat je door te weten waar je naar verlangt dit ook waar kunt maken. Waar ligt dat aan? Hoe kan dat? Waarom lukt het om het ene wel te bereiken en het andere niet? Het antwoord kun je heel dichtbij zoeken. Waarom je niet verder komt of waarom het niet lukt? Het antwoord is altijd te vinden in jezelf. Waar je naar verlangt zijn voorbodes van mogelijkheden die jouw realiteit kunnen worden. Het kan echt voor jou. Maar dan moet je wel bereidt zijn het innerlijke werk te doen. Bereid zijn om te kijken waar jij nu op vast loopt.

De uitkomst is in het proces, waardoor het proces de uitkomst kan worden.

Eerlijk naar binnen kijken. Sinds ik dat ben gaan doen, heb ik veel meer plezier gekregen in de reis naar mijn droomdoelen toe. Focus ik niet alleen op het einddoel, maar ook op de reis. En soms ben je er ineens, terwijl je dacht dat je nog zo ver te gaan had. 12 Scheppingswetten zijn 12 overpeinzingen die helpen herinneren aan de innerlijke werken die helpen om ècht verder te komen! Dat gun ik jou ook zo.

Veelgestelde vragen
Wat krijg ik?

Via een beschermde online omgeving krijg je toegang tot 8 video’s en 12 werkbladen die jou helpen om eenvoudig aan de slag te gaan.

Zijn er live contactmomenten?

Nee, de cursus is geheel online. Eventuele vragen kun je mailen naar Lydia@sparkleupyourlife.nl. Ik zal de vragen dan beantwoorden door terug te mailen of door een audio bestand in de online omgeving te plaatsen. Als je 1 op 1 contact wilt, kijk dan eens of Connecting The Dots iets voor jou is.

Krijg ik alle video’s en werkbladen in één keer?

Ja, je krijgt toegang tot een afgeschermde online omgeving waarop je alle video’s en werkbladen kunt vinden.

Hoe wordt de training gegeven?

De cursus wordt gegeven in de vorm van videomodules. Deze kun je op je gemak en wanneer het jou uitkomt kijken. Ook krijg je toegang tot opdrachten die je zelf in een notitieboek kunt uitwerken.

Hoe lang kan ik alles bekijken?

Onbeperkt.